Är du mellan 15 & 35 se hit! 

Uppsala är en växande studentstad med massa aktiviteter och rörelse. Kanske du letar efter ett sammanhang att tillhöra, en andlig familj, en församling/kyrka med härlig gemenskap och växa som troende.

 

På Söndagar har vi våra gudstjänster som vi kallar Celebration och bönekvällar varje onsdag. Vid dessa tillfällen firar vi tillsammans som församling. Vi lovsjunger, lyssnar på predikan, möter Gud och bygger relationer. Förutom det har vi som ungdomar och unga vuxna självklart andra möten och gemenskapsträffar Bland annat träffas vi varje fredag och då är också DU varmt välkommen att haka på!

När man kommer till en ny stad är det många beslut som ska fattas. Vissa kommer till Uppsala och känner ingen, medan andra redan har knutit kontakter med många. För en del betyder det att man vill hitta ett sammanhang att tillhöra, en andlig familj, en församling/kyrka där man kan finna gemenskap och en plats där man kan växa som troende. EChurch vill vara en sådan plats.

För oss är studenter viktiga. det är vår framtid. Vi har ”connectgrupper” för unga vuxna och erbjuder även bibelstudier under terminen för studenter med en av Sveriges bästa och mest erfarna bibellärare. Vi vill finnas där för dig när du kommer till Uppsala och hoppas kunna vara till hjälp och välsignelse på många sätt i ditt liv. Vi vill att du ska trivas i staden och i församlingslivet.

 

För oss är gemenskapen och byggandet av relationer viktigt. 

 

Lär mer om vilka vi är som församling under ”Om Oss”.

 

Vi har en facebooksida där ni kan följa vad som händer eller läs mer här på www.echurch.se

 

Välkommen till Uppsala och EChurch!

Youth EChurch .jpg

Ung vuxen