STUDENT /

NY I STAN

Uppsala är Sveriges snabbast växande stad just nu. Kommunen beräknar en fördubbling av invånarantalet till 2030. Uppsala är verkligen en stad med studentpuls och härlig energi.

 

När man kommer till en ny stad är det många beslut som ska fattas. Vissa kommer till Uppsala och känner ingen, medan andra redan har knutit kontakter med många. För en del betyder det att man vill hitta ett sammanhang att tillhöra, en andlig familj, en församling/kyrka där man kan finna gemenskap och en plats där man kan växa som troende.

 

EChurch vill vara en sådan plats.

Trots att vi är en relativt nystartad församling så träffas vi regelbundet på söndagar för vår gudstjänst som vi kallar Celebration. Vi firar den på Kvarntorget 1. Det är en tid när vi firar gudstjänst tillsammans, lovsjunger, lyssnar till predikan, möter Gud och skapar nya relationer. 

 

För oss är studenter viktiga. det är vår framtid. Vi har ”connectgrupper” för unga vuxna och erbjuder även bibelstudier under terminen för studenter med en av Sveriges bästa och mest erfarna bibellärare. Vi vill finnas där för dig när du kommer till Uppsala och hoppas kunna vara till hjälp och välsignelse på många sätt i ditt liv. Vi vill att du ska trivas i staden och i församlingslivet.

 

För oss är gemenskapen och byggandet av relationer viktigt. Vi fikar efter gudstjänsten och har "club träffar" regelbundet  för dig under 30, där vi träffas och bl.a. käkar middag tillsammans.

 

Lär mer om vilka vi är som församling under ”Om Oss”.

 

Vi har en facebooksida där ni kan följa vad som händer eller läs mer här på www.echurch.se

 

Välkommen till Uppsala och EChurch!

Murstensvägen 2,

Stenhagen, 752 67 Uppsala

info@echurch.se

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 EChurch.  All rights reserved. Proudly created by Inzikt.