Om oss

EChurch är full av människor som upptäckt en otrolig livsglädje och mening med livet genom sin personliga relation med Jesus. Det finns en ljus framtid och ett hopp för alla som kommer till honom.  

Denna förståelse av Gud vill vi ska reflekteras i våra gudstjänster och i allt annat vi gör.

Varje gång vi kommer tillsammans för att tillbe Gud så firar vi vad Jesus har gjort för oss och därför kallar vi våra gudstjänster "Celebration". Vi vill förmedla ett budskap av tro, hopp och kärlek!

Vi tror på gemenskapen människor emellan och vill bygga relationer där vi delar livet tillsammans.

EChurch vill vara en "plantskola" där var och en utrustas och kan komma in i tjänst i enlighet med det Gud kallat dem till. 

våra pastorer

stefan edefors

  • Facebook Social Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Stefan är en framgångsrik affärsman och välkänd evangelist som har rest avsevärt runt jorden med över 75 evangelistiska "crusades" och har lett över 1 miljon människor till frälsning.

Stefan är gift med Christina, som också är en mycket framgångsrik affärskvinna. De har tillsammans 4 barn.  

johnny foglander

  • Facebook Social Icon

Johnny är en erkänd och mycket populär bibellärare nationellt såväl som internationellt. Med sina 40 år i tjänst har han jobbat med församlingar i fem olika världsdelar, undervisat över 25000 bibelskolelever, medverkat i seminarier, konferenser och TV-program. Johnny är författare till fyra böcker och driver podcasten "Everyman's Theology".

Johnny är gift med Åsa och tillsammans har de tre barn. 

 

www.foglander.com 

vår mission

 

Vi har en enad vision om  att berätta om världens bästa budskap i dess fulla kraft till alla människor överallt på alla sätt och därigenom bygga församlingen och leda människor till Gud.

 

Varmt välkommen att besöka oss i EChurch!

Family EChurch
IMG_3848
Dennis
Stefan E 2
Lokaler
Church facilities
Fika EChurch