OUR MINISTRIES

Involvera dig

Vilken glädje det är att ge vår tid och våra talanger I gengeld till vad Jesus har gjort för oss. Det är så många som frivilligt ger av sin tid att tjäna andra och ser till att en gudstjänst kan fungera som den ska. Vi skulle inte kunna fungera som EChurch om inte alla olika människor tjänar inom sina kunskapsområden.

De frivilliga känner att EChurch är deras hem och känner ansvar för kyrkan och väljer att tjäna Jesus genom att tjäna andra och varandra. De är få högre kallelser en att aktivt vara en del av den mycket större planen. Det finns så många sätt som du kan vara involverad I EChurch och vi skulle älska att ha dig med.

Ta reda på mer om hur just du kan tjäna som en frivillig. Välj team nedan och tryck "Join Now" för en intresseanmälan. 

Multimedia

Var med och tjäna i denna spännande grupp. I detta samhälle jobbar vi mycket med Social Media, grafisk design, video, ljus, ljud. Är du kreativ och älskar att kommunicera visuellt via olika media, då är detta för dig.

Kid's 

Club

Var med och tjäna denna underbara grupp människor. Vår nästa generation. Här får du vara med och planera interaktiva bibellektioner, sjunga, dansa och leka med barnen. Du kommer att älska det. 

University 

Ministry

Är du student och vill vara med i Universitets gruppen. Här kan du vara med och påverka framtidens ledare och skapa många härliga kontakter. 

Music 

Ministry

Var med och tjäna med dina kunskaper inom musik och sång i lovsångsteamet, eller på andra områden där det finns möjlighet att uttrycka sig genom sin sång och musik. 

Ljud & Ljus

Skulle du vilja vara med och sköta ljud och ljus på gudstjänster och olika event. Jobba med ljus sättning, inställning av ljud etc. Gå med i detta team. 

Hospitality

Om du är en utåtriktad person och gillar att samtala och mingla med människor. Du är intresserad av att människor ska känna sig välkomna och hemma. Du är beredd att göra det där lilla extra får att någon ska trivas. Eller rent av ta hand om och tjäna en gäst talare. Tryck på knappen nedan och skriv up dig i detta fantastiskt roliga team.