Vägen till ett NYTT liv och en NY framtid!

Jesus kan förvandla ditt liv!

 

Jag vet inte vad du kämpar med i ditt liv idag, kanske det är depression, ångest, beroenden av olika slag, droger, kanske du har gett upp om framtiden, kanske du har trasiga relationer bakom dig, kanske det är sjukdom. Jag vet inte. Men en sak vet jag, att Jesus kan förvandla ditt liv totalt. Säg ja till honom som din Herre och frälsare!

Låt Jesus komma in i ditt hjärta och ge dig evigt liv. Att göra Jesus till Herre is sitt liv är så mycket mer en att bara ändra ditt beteende och försöka bli bättre eller som man brukar säga, vända blad i sitt liv. Guds natur börjar verka i och genom dig och du kan bli en fullständigt fri och hel människa. 

 

Om du inte bad bönen som jag nämnde i videon, be den här bönen och starta ett nytt liv med Jesus Kristus idag och det här är början på en Ny Dag.

 

"Käre Gud,

Jag kommer till dig i namnet Jesus. Jag erkänner att jag inte är rätt med dig, och jag vill bli rätt med dig. Jag ber dig att förlåta mig för alla mina synder. Bibeln säger att om jag bekänner med min mun att “Jesus är Herre” och tror i mitt hjärta att Gud har uppväckt honom från de döda, blir jag frälst (Rom 10:9). Jag tror i mitt hjärta och jag bekänner med min mun att Jesus är Herre och frälsare över mitt liv. Tack Jesus för att du räddar mig. I ditt namn Jesus ber jag. Amen."

 

Om du bad denna bön för första gången så vill vi gärna veta. Skicka oss ett mejl till info@echurch.se och berätta för oss.

 

Var välsignad i Jesu namn och grattis till ett helt nytt liv!

Stefan