talkshow

night

Lördagen den 28 Mars kl. 18:00

Kom på en spännande talkshow night och lär dig mer om dig själv. 

Se detaljer bredvid. 

Välkommen!

Följ med till

Israel!

23-30 April 2020

Jerusalem / Tiberias / Netanya

Är några ställen vi besöker.

Följ med oss på denna speciella resa, där du besöker de historiska platserna, umgås med gamla och nya vänner samt njuter av sol och bad. En perfekt kombinerad resa. Du blir dessutom guidad av personer med lång erfarenhet och kunskap om Israel. Klicka nedan för mer information/anmälan och betalning.  

Israelresan är

framflyttad tillsvidare   För frågor eller mer information mejla info@echurch.se

cele-bration

Söndagar kl. 14:00

Vi träffas varje Söndag på Murstensvägen 2, Stenhagen i Uppsala för vår gudstjänst Celebration. Varmt välkommen. Vi bjuder på härlig gemenskap och fika efter gudstjänstens slut. 

EChurch

Youth

För dig som vill växa i din relation med Jesus tillsammans med andra unga.

Vi har connect träffar regelbundet där vi äter, delar livet och växer tillsammans i vår tro på Jesus. Kom gärna och bara titta in och var med en kväll. 

Vi träffas på kvarntorget 1. Vi har även många andra events och samlingar. Kontakta gärna info@echurch.se alternativt vår facebook sida för vidare information. Du kan även läsa mer här om du är student eller ny i stan. 

kvälls-bibelskola

Tillhör du dem som längtar efter personlig fördjupning i bibelordet, men inte har möjlighet till studier under dagtid?

Med Uppsala Bible Training vill vi erbjuda dig bibelundervisning som vidgar perspektiven, fördjupar det egna troslivet och vägleder i hur man kan betjäna andra människor. Detta i en miljö som ger möjligheten att även kunna diskutera och utbyta tankar med andra kurskamrater.

Är det vad du längtar och söker efter? Då är Uppsala Bible Training för dig!

bön

Onsdagar kl.19:00 i våra lokaler i Stenhagen, Uppsala

Vi samlas och ber varje Onsdag kväll kl.19:00 i EChurch lokaler i Stenhagen, i Uppsala. Vi har härlig gemenskap och fika. Varmt välkommen. 

mirakel-

möten

Kom och förvänta dig mirakler

Två torsdagar (ojämna veckor) i månaden har vi "Miracle Night". Håll gärna utkik på våra sociala medier så att du inte missar något.

Varmt välkommen! 

Vi träffas kl.19:00 I Stenhagen, Uppsala. 

tele-church

Ring in på våra telefonmöten

För fyra år sedan började EChurch med telefongudstjänster på Torsdag kvällar 21:30. Det är en halvtimmes predikan av Guds ord som alltid åtföljs av förbön. Vi har genom åren sett många bli frälsta, upprättade, helade och förvandlade genom dessa halvtimmes telefonmöten. Var gärna med du också varje Torsdag kl. 21:30 genom att ringa in på

08-124 107 05 och slå koden 933248#. 

Murstensvägen 2,

Stenhagen, 752 67 Uppsala

info@echurch.se

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 EChurch.  All rights reserved. Proudly created by Inzikt.