Nya restriktioner

Från och med nu och fram till den 13 dec,  har länsstyrelsen i Uppsala beslutat om 8 pers som max antal vid allmänna samlingar. Självklart anpassar vi oss till detta och istället sänder vi direkt över våra Youtube och Facebook kanaler.

Vi sänder kvälls-bibelskolan till dig som är registrerad elev, men också onsdagsbönen, Miracle Night och CELEBRATION direktsänds. 

Restriktioner.jpg
After Work EChurch.jpg

After

work

Fredagar 16:00 - 18:30

Vi träffas på Fredagkvällar en kort stund för öppet mingel och umgås och hänger efter jobbet. Vi bjuder på lättare tilltugg och trevlig gemenskap innan vi alla drar vidare hem, var och en till sitt. 

Vi ses!

tele-

church

Ring in på våra telefonmöten

För fyra år sedan började EChurch med telefongudstjänster på Torsdag kvällar. Nu har vi utökat till varje kväll. Det är en halvtimmes predikan av Guds ord som alltid åtföljs av förbön. Vi har genom åren sett många bli frälsta, upprättade, helade och förvandlade genom dessa halvtimmes telefonmöten. Va gärna med du också. Varje dag kl. 21:30 genom att ringa in på

08-124 107 05 och slå koden 933248#. 

OBSERVERA

VARJE KVÄLL

EChurch Summer Praise.jpg

Evening Praise

3 Lördagar i höst kl.19:00 

Den 19/9, 17/10, 14/11. Kom och va med och prisa Herren i EChurch lokaler. Vi tar enligt rekommendationer bara emot 50 personer i lokalen, så skynda! Vi ses. Välkommen!

EChurch

Youth

För dig som vill växa i din relation med Jesus tillsammans med andra unga.

Vi har connect träffar regelbundet där vi äter, delar livet och växer tillsammans i vår tro på Jesus. Kom gärna och bara titta in och var med en kväll. 

Vi träffas på kvarntorget 1. Vi har även många andra events och samlingar. Kontakta gärna info@echurch.se alternativt vår facebook sida för vidare information. Du kan även läsa mer här om du är student eller ny i stan. 

celebration

Söndagar kl. 14:00

Vi träffas varje Söndag på Murstensvägen 2, Stenhagen i Uppsala för vår gudstjänst Celebration. Varmt välkommen. Vi bjuder på härlig gemenskap och fika efter gudstjänstens slut. 

kvälls-bibelskola

Tillhör du dem som längtar efter personlig fördjupning i bibelordet, men inte har möjlighet till studier under dagtid?

Med Uppsala Bible Training vill vi erbjuda dig bibelundervisning som vidgar perspektiven, fördjupar det egna troslivet och vägleder i hur man kan betjäna andra människor. Detta i en miljö som ger möjligheten att även kunna diskutera och utbyta tankar med andra kurskamrater.

Är det vad du längtar och söker efter? Då är Uppsala Bible Training för dig!

Kvällsbibelskolan är nu igång. Första lektionen var 3/11 och pågår till 15/12.

På grund av de senaste restriktionerna från folkhälsomyndigheten för Uppsala har vi gjort några förändringar för Modul 8. Klicka på Läs mer och ta del av informationen. 

Vår Tisdags och Onsdagsbön fortsätter som vanligt. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och föreskrifter. Välkommen!

 

Vår policy gällande Covid -19 finns här. 

bön

Tisdagar 6:30 - 8:00 och Onsdagar kl.19:00 i våra lokaler i Stenhagen, Uppsala

Vi samlas och ber varje Tisdagsmorgon och Onsdag kvällar i EChurch lokaler i Stenhagen, i Uppsala. Vi har härlig gemenskap och fika. Varmt välkommen. 

mirakel-

möten

Kom och förvänta dig mirakler

Två torsdagar (ojämna veckor) i månaden har vi "Miracle Night". Håll gärna utkik på våra sociala medier så att du inte missar något.

Varmt välkommen! 

Vi träffas kl.19:00 I Stenhagen, Uppsala. 

Genom hans sår har du blivit botad

                                  1 Pet 2:24

Murstensvägen 2,

Stenhagen, 752 67 Uppsala

info@echurch.se

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 EChurch.  All rights reserved. Proudly created by Inzikt.