17:00

Vad är det och hur går det till?

För att göra det möjligt att komma tillsammans och fira gudstjänst, inte bara framför en tv eller datorskärm, har vi börjat med Drive-In kyrka. Vi träffas i våra bilar varje Söndag kl.14:00 på vår parkering utanför kyrkan i Stenhagen. Se nedan hur du hittar dit. Du kör fram din bil och parkerar enligt givna instruktioner på plats. Där ringer du in enligt telefonnummer ovan och slår efter instruktioner in pin koden. Du kan nu ta del av gudstjänsten i en säker miljö i din bil. Ta gärna med dig en termos med kaffe då vi har fika efteråt. Valfritt givetvis. För de som vill samtala och träffas efter gudstjänsten går det bra, och det är givetvis utomhus med en säker social distans. Allt sker live och du tar del av ljudet via din telefon. Varmt välkommen.

Vid frågor, mejla info@echurch.se

Summer Praise

Varannan Lördag 

Nu på Lördag den 8 Aug är det åter dags för Summer Praise. Kom och va med och prisa Herren i EChurch lokaler klockan 20:00. Vi tar enligt rekommendationer bara emot 50 personer i lokalen, så skynda! Vi ses. Välkommen!

EChurch Summer Praise.jpg

cele-bration

Söndagar kl. 14:00

Vi träffas varje Söndag på Murstensvägen 2, Stenhagen i Uppsala för vår gudstjänst Celebration. Varmt välkommen. Vi bjuder på härlig gemenskap och fika efter gudstjänstens slut. 

EChurch

Youth

För dig som vill växa i din relation med Jesus tillsammans med andra unga.

Vi har connect träffar regelbundet där vi äter, delar livet och växer tillsammans i vår tro på Jesus. Kom gärna och bara titta in och var med en kväll. 

Vi träffas på kvarntorget 1. Vi har även många andra events och samlingar. Kontakta gärna info@echurch.se alternativt vår facebook sida för vidare information. Du kan även läsa mer här om du är student eller ny i stan. 

På grund av den rådande Covid -19 situationen så har kvälls-bibelskolan uppehåll.
Vi återkommer med mer information om när vi startar upp igen. 

kvälls-bibelskola

Tillhör du dem som längtar efter personlig fördjupning i bibelordet, men inte har möjlighet till studier under dagtid?

Med Uppsala Bible Training vill vi erbjuda dig bibelundervisning som vidgar perspektiven, fördjupar det egna troslivet och vägleder i hur man kan betjäna andra människor. Detta i en miljö som ger möjligheten att även kunna diskutera och utbyta tankar med andra kurskamrater.

Är det vad du längtar och söker efter? Då är Uppsala Bible Training för dig!

bön

Onsdagar kl.19:00 i våra lokaler i Stenhagen, Uppsala

Vi samlas och ber varje Onsdag kväll kl.19:00 i EChurch lokaler i Stenhagen, i Uppsala. Vi har härlig gemenskap och fika. Varmt välkommen. 

Vår onsdagsbön fortsätter som vanligt. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och föreskrifter. Välkommen!

 

Vår policy gällande Covid -19 finns här. 

mirakel-

möten

Kom och förvänta dig mirakler

Två torsdagar (ojämna veckor) i månaden har vi "Miracle Night". Håll gärna utkik på våra sociala medier så att du inte missar något.

Varmt välkommen! 

Vi träffas kl.19:00 I Stenhagen, Uppsala. 

tele-church

Ring in på våra telefonmöten

För fyra år sedan började EChurch med telefongudstjänster på Torsdag kvällar 21:30. Det är en halvtimmes predikan av Guds ord som alltid åtföljs av förbön. Vi har genom åren sett många bli frälsta, upprättade, helade och förvandlade genom dessa halvtimmes telefonmöten. Var gärna med du också varje Torsdag kl. 21:30 genom att ringa in på

08-124 107 05 och slå koden 933248#. 

Murstensvägen 2,

Stenhagen, 752 67 Uppsala

info@echurch.se

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 EChurch.  All rights reserved. Proudly created by Inzikt.